oare ce caut eu in tara asta ?

Eu sunt navetist, cand ma duc la scoala folosesc un mijoc de transport in comun.
Astazi dupa ce am scapat de la scoala , am fost sa imi iau niste blugi (sunt destul de misto, stiu ca nu va intereseaza:D)

Asaaa... sa revin la subiect.


Astazi cand veneam de la scoala, ma urc ca de obicei in Maxi-Taxi(un fel de autobuz cu doar 18 persoane capacitate de transport)

Si ma urc eu in el, acesta este ful ca de obicei . Incearca soferul sa il porneasca masina, si ..., masina nu mai vroia:)), ce tare nu ? erau in Maxi-Taxi in 26 de persane(i-am numarat) si soferul in timp ce taia bilete, incerca sa porneasca masina. El incerca , masina "tusea" putin si nu vroia:)).
Dupa vreo 10 minute de incercari in zadar, soferul s-a lasat pagubas. L-a care vine un roman(dupa cum se stie , romanul se pricepe la toate : politica, filozofie, mecanica..) vine un roman cu geniala idee sa ne dam jos si sa incepem sa impingem de Maxi.(:))) Eu ma pregatesc sa scot telefonul din buzunar si sa incep sa filmez, imi sterg o melodie (ca sa am mai mult spatiu) Dar vine un alt sofer cu ideea (proasta) sa ne tracteze cu o alta masina.(a reusit romanu sa porneasca masina.:()
Daa... concluzia, de ce pula mea nu s-au apucat romanii mei sa impinga de masina ...:(...nu stiu de ce dar eu cred ca deveneam celebru daca dadeam filmuletul ala pe youtube . Ce genial ar fi fost ca sa vezi un filmulet in care 20 de persoane impingeau un Maxi incercand sa il porneasca =)), toate astea petrecandu-se intr-o autogara destul de maricica
Dar, pentru ce pula mea nu a bagat terminatul ala de sofer o alta masina pentru a merge cu ea ? de retard. stiu.

0 comentarii:

Otto's blog I love me I love me I love me i love me hit counters