Cum pierzi PageRank-ul

Pentru cine are urechi de auzit.

In ultima perioada internetul a tunat si a fulgerat din cauza masurilor drastice pe care Google le-a luat impotriva unor celebrii bloggeri cum ar fi John Chow sau Darren Rowse ale caror bloguri au fost sanctionate cu scaderi dramatice de Page Rank… In numeroase comentarii observ ca bloggerii romani nu prea si-au dat seama cum iti poti pierde acest Page Rank, sau mai bine zis, ce sanctioneaza Goggle la un blog, astfel incat sa-l duca la PR 0 (mai nou da direct 0) :

1. Linkuri catre site’uri cu jocuri de noroc ( Text-Link-Ads are printre advertiseri asemenea site’uri, si normal ca cei ce foloseau serviciul cu intentia de a face bani din el, acceptau si astfel de linkuri… si au regretat), sau catre orice alte site’uri interzise in TOS’ul Google, este considerata vanzare de PageRank.
2. Folosirea tehnicii numite “interlinking” intre blogurile aceleiasi retele pentru echilibrarea PR’ului mediu, e considerata ilegala.
3. Nefolosirea tagului “nofollow” in linkurile din articolele platite (sponsored posts) se considera tot vinzare de PageRank si e sanctionata.
Click pentru a continua citire articolului (pe pagina sursa)...

0 comentarii:

Otto's blog I love me I love me I love me i love me hit counters