Buddha’s Blog

Budha, la inceput avand numele de Buddha Bar, unul dintre cei mai cunoscuti si bineinteles cei mai vizitati bloggeri din Romania.

Acesta detine blog inca din Martie 2006, fiind unul dintre primii in bransa din Romania. Buddha’s Blog, daca am face astazi un top (A-List Blogger)al celor mai bine realizate bloguri din tara ar intra cu siguranta in TOP 5, alaturi de Zoso, DECE , Voce, s.a.m.d.

Dupa ce si-a capatat o experienta in Photoshop, HTML, PHP,etc s-a hotarat sa faca blogging in cel mai serios mod posibil. Acesta detine aricole care exprimă punctul propriu de vedere în cele mai importante probleme ale actualităţii, prin posturile sale acesta a informat cititorii printr-o parera obiectiva, clara, concisa, si cel mai important printr-o atitudine foarte originala.

Pe parcursul a aproape doi ani de posturi zilnice pe proriul sau jurnal online si-a capatat o reputatie credibila in toata blogosfera romaneasca. S-a hotarat sa ii ajute si pe altii sa ajunga cel putin la nivelul propriu, a scris articole in care da sfaturi cum pot realiza bani din blog sau cum sa iti optimizeze blogul, de asemenea de pe blogul lui Buddha poti downloada gratis cateva template pentru blog foarte bine realizate, dar pentru a avea o imagine completa asupra sa trebuie sa il vizitezi.

Dar mai nou acesta pune un premiu la bataie, primii 5 bloggeri care va scrie un articol despre "Buddha's blog" vor primii automat cate un comentariu sponsorizat, iar primul dintre cei 5 va detine un banner (125/125) la sectiunea linkuri sponsorizate.


acesta este un ReviewMe

1 comentarii:

Anonim

05:50

test

Otto's blog I love me I love me I love me i love me hit counters