ce inseamna freeleech ?

-termenul se foloseste la trackere , acesta inseamna ca nu se contorizeaza downloadul la acel torrent(care este freeleech) ci numai uploadul
"FREELEECH = download-ul nu se contorizeaza, ci doar upload-ul, adica cand tragi vreun joc de 2 GB, cei 2 GB nu se pun la download ci doar upload-ul ceea ce il faci tu la seed. Iar cand nu o sa mai fie freeleech-ul atunci o sa ti se puna si la download ce ai tras si trebuie sa ai upload mare ca sa ai ratie buna."
Capishi ?

4 comentarii:

Cristescu Bogdan

00:59

În sfârșit m-am lămurit. Acum dau dreptate unor care spun că torrentele freeleech sunt prioritatea din lista rezultatelor la căutări!

Mersi pentru explicație. E cea mai clară din câte am găsit pe google!

Anonim

18:11

deci daca downloadez candva un film de 3 gb (sa zicem ca il downloadez azi) nu imi scade ratia , ba chiar poate sa imi creasca daca raman seed.<- Pana aici am inteles perfect dar am o nedumerire : "Iar cand nu o sa mai fie freeleech-ul atunci o sa ti se puna si la download ce ai tras" adica daca maine filmu care il downloadasem dupa 1 saptamana nu o sa mai fie freeleech mi se pun gb downloadati atunci sau daca il mai downloadez inca o data cand nu mai este freeleech?

Anonim

18:13

adica maine sau dupa 1 saptamana filmul pe care il downloadasem nu o sa mai fie freeleech.... scz de greseala:)

Anonim

06:44

Cum fras să ţi se mai pună după o săptămână ?
Doar de îl mai downloadezi încă o dată(si nu mai este freeleech) atunci ţi se pune şi la download.

Otto's blog I love me I love me I love me i love me hit counters