Topul celor mai asteptate jocuri p.c. :d


10: Half Life 2: Episode Two
Valve a promis că al doilea episod va fi lansat în această iarnă, continuând povestea lui Gordon, Alyx şi distrugerea lui City 17. Al doilea episod va fi împachetat cu cea mai nouă variantă a Team Fortress şi noul Portal game, facând astfel din Half Life 2: Episode Two unul dintre cele mai aşteptate shootere ale acestei ierni. Primeşte locul 10.


9: Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Unul dintre cele mai bune RTS franchises (nu cunosc-traducerea e "drepturi cetăţeneşti") din istoria gaming-ului pe PC revine în 2007. EA readuce filme live în mişcare cunoscute din jocurile anterioare, contribuind la story-ul interesant. C&C 3 urmează GDI şi Nod în lupta lor pentru Tiberuim, resursa crucială pentru ambele părţi. EA a promis un gameplay rapid, fluid şi distractiv, in ambele single- şi multiplayer.


8: Enemy Territory: Quake Wars
Enemy Territory: Quake Wars este un shooter în stil Battlefield, axându-se pe lucrul în echipă şi acţiunea ]n viteză şi rapidă. Făcut în universul Quake, lupta se duce între umanoizi şi Strogg, o luptă dusă pe mai multe noi hărţi caracterizate de o tehnologie nouă unde fecare nivel are o textură singulară, astfel rezultând un număr foarte mare de detalii şi eye-candy (chiar nu ştiu ce e asta). Din păcate, jocul a fost amânat timp de 6 luni şi va fi disponibil de abea în prima parte a anului 2007.


7: Neverwinter Nights 2
Urmare a criticilor, cel mai bine vândut Neverwinter Nights este la doar câteca luni de lansare. Jocul a câştigat câteva premii la E3 aceşti ani pentru cel mai bun RPG şi pe bună dreptate. Va fi o campanie single player care se ţine timp de peste 50 de ore, bineînţeles şi cu un mod multiplayer online. Veţi putea personaliza caracterul dvs. mai bine ca niciodată şi aveţi la dispoziţie unelte pentru a vă creea propriile dvs. "închisori"????? etc.


6: Warhammer Online Age Of Reckoning
Mythic Entertainments MMORPG având la bază popularul Warhammer franchise se pare că unul dintre titlurile care ar putea provoca succesul lui World of Warcraft în universul MMO. Jocul este bazat pe lumea întunecată Warhammer, unde toate personajele sunt rele şi luptă bătălii vicioase. Prezintă totodată medii PvE precum şi PvP, unde orice caracter arată diferit, acest lucru depinzând de avantajul lor şi de nivel.


5: UT2007
UT2007 va încerca şi succede lui UT2004 ca unul dinre cele mai populare shootere multiplayer de aici. Va fi primul titlu de PC care arată noul engine Unreal 3 al aparţinând firmei Epic. Veţi avea posibilitatea de a alege între două părţi, Axon şi Nexris, şi va include cel mai sigur toate hărţile oficiale care au fost utilizate în jocurile anterioare. Hărţile noi bazate pe luptă cu vehicule vor fi deasemenea incluse. Varianta de PC va suporta card-ul Ageia?s PhysX, rezultând resulting in explozii extraordinare şi fizicuri mai realiste. Jocul va fi lansat în Q1 2007.


4: S.T.A.L.K.E.R.
S.T.A.L.K.E.R. a fost amânat de mult timp, iniţial programat pntru lansare în 2003 şi a fost considerat un competitor serios pentru Half Life 2. Programatorii au recreat întreg oraşul Chernobyl, unde veţi lupta cu monştrii şi soldaţii în joc. THQ a promis o lansate în trimestrul 1 a anului 2007, vom vedea ce se va întâmpla până atunci.


3: SPORE
Jocul SPORE al lui Will Wright a primit multe consideraţii pozitive când a fost prezentat prima dată acum câteva luni la E3 2006. Jocul, care este greu de descris unui gamer de nivel mediu, vă lasă posibilitatea de a vă creea propria dvs. lume, de la primele câteva celule, până la galaxii întregi. Puteţi personaliza complet creaturile, adăugând şi mai multe perechi de picioare sau arme, sau altceva. Apoi puteţi pleca să vă destăinuiţi lumea dvs. cu alţii, vizitând planetele altor jucători creeate în ceea ce Wright descrie ca joc “Massively Single Player”.


2: Crysis
Crysis este unul din acele jocuri despre care toată lumea ştie despre ele cu mult înainte de a fi pus în vânzare. Filmele impresionante cu Gameplay-ul aratate în acest an la E3 au fost doar vârful iceberg-uui. Demo-urile rulează folosind platforma hardware curentă de DX9, varianta completă pentru versiunea DX10 a lui Crysis poate fi cel mai bun joc din punct de vedere al graficii lansat pe un PC, care este mai mult decât destul pentru ca foarte mulţi jucători să îl încerce.


1: Supreme Commander
În 1997 Total Annihilation a pus baza RTS, Supreme Commander este succesorul spiritual, şi se pare că va fi la fel ca şi originalul în 1997. Va oferi hărţi care sunt de departe mai mari decât în alte jocuri RTS, oraşe imense, pământ, mări şi aer pentru care să va luptaţi. Întreaga hartă va avea medii destructibile, tancurile vor rula peste copaci, sau întregi păduri şi vor lua foc în situaţii de luptă. Supreme Commander fi lansat la începutul anului 2007, la mai bine de 10 ani după unul dintre cele mai mari jocuri RTS dintotdeauna.

2 comentarii:

Anonim

19:50

I am genuinely thankful to the owner of this website who has shared this impressive post at at this time.


Feel free to visit my website: solitaire online

Anonim

14:27

I think everything typed made a ton of sense.
But, think about this, what if you were to write a awesome headline?
I ain't suggesting your information isn't solid., however what if
you added a post title to maybe get people's attention? I mean "Topul celor mai asteptate jocuri p.c. :d" is a little plain. You might look at Yahoo's front
page and see how they write post headlines to get people interested.

You might add a video or a related picture or two to grab people interested about everything've got to say. In my opinion, it could make your posts a little livelier.

Here is my weblog; joc mario super flash

Otto's blog I love me I love me I love me i love me hit counters