GOTHIC 3



În forma actualã, Gothic 3 este un joc plin de contradicţii. Pe de o parte existã o serie de buguri, grafice sau de gameplay, care afecteazã uneori destul de serios experienţa de joc. Pe de altã parte, sunt prezente în continuare elementele care au fãcut ca primele douã pãrţi sã se bucure de un succes nemaipomenit. Deşi oferã minim 50 de ore de joc, în funcţie de modul fiecãruia de a-l juca, Gothic 3 nu plictiseşte, chiar dacã uneori e repetitiv prin prisma sistemului de reputaţie. Dacã nu ar fi fost crashurile şi timpii mari de save/load, cu greu aş fi putut fi împiedicat în a avea la activ sesiuni de cel puţin 10 ore de joc. Dupã cum spuneam la început, nu de puţine ori simţi cã ai în faţã o versiune beta, sau cel puţin nefinisatã. Pãcat, ar fi putut fi cel puţin RPG-ul dacã nu jocul anului. Sper cã urmãtoarele patchuri sã elimine bugurile importante şi sã aducã optimizãri serioase. Din pãcate, se pare cã ele nu vor fi prezente pânã la data la care Gothic 3 va fi lansat pe continentul nord-american, fapt ce ar putea diminua serios volumul total al vânzãrilor şi deci pune în pericol posibilitatea apariţiei lui Gothic 4. Însã pânã atunci mai e, iar, potrivit unor zvonuri, existã deja planuri pentru un addon.

PS: Iatã cã totuşi, mult mai devreme decât ne aşteptam, Piranha Bytes au lansat cel de-al doilea patch, care, printre altele, aduce câteva optimizãri, reparã din crashurile jocului, îmbunãtãţeşte AI-ul animalelor (inclusiv porcii mistreţi) şi înlãturã efectul permanent de lens flare. Nu au fost operate modificãrile corespunzãtoare articolului, deoarece acesta trateazã jocul în versiunea sa retail. Versiunea nord-americanã va include ambele patch-uri.


1 comentarii:

Anonim

16:28

Howdy! I could have sworn I've visited this website before but after browsing through many of the articles I realized it's new to me.
Anyhow, I'm definitely happy I stumbled upon it and I'll
be bookmarking it and checking back frequently!


Here is my website; bancuri cu blonzi

Otto's blog I love me I love me I love me i love me hit counters